W tym miejscu każdy może napisać parę słów o sobie. Nie jest to oczywiście warunek konieczny do korzystania z tego forum, ale społeczność może dzięki temu Tobie bardziej zaufać. Możesz napisać tylko jedno zdanie, albo nawet i cały elaborat – wszystko przejdzie!
Zacznę od siebie.
Cześć! Z tej strony Oliwier Jaszczyszyn, jestem założycielem i redaktorem naczelnym Kontrabandy. Oprócz technologii interesuję się także transportem publicznym i po części także lingwistyką.
No i możecie też usłyszeć mój głos w każdy piątek w podcaście „Kontrabanda Weekend”.
Hej! Nazywam się Michał Stankiewicz, jestem tutaj takim człowiekiem, który sam nie wie, co do końca robi w Kontrabandzie – raz zarządzam mediami społecznościowymi, raz „skrobnę” artykuł, a raz konfigurację fora internetowe czy inne apki. Bywa też tak, że podrzucam ekipie jakiś świeżutki temat na artykuł. Podsumowując – zawsze coś tu robię!
Prywatnie studiuję informatykę (specjalność: analityk cyberbezpieczeństwa) i interesuję się wszelkimi nowoczesnymi technologiami, takimi jak inteligentny dom. Kiedyś nawet poprowadziłem webinar na ten temat. Uwielbiam gry wszelkie (komputerowe, planszowe, karciane czy kościane), a w wolnym czasie… yyy… w czym? Istnieje coś takiego jak „wolny czas”?
PS. Tak, ja serio używam – i — w odpowiednich miejscach. Nie jestem AI.
1 Like
Oh, really?
A tak na serio, to witamy na pokładzie!
1 Like